BeneDental

Dr. Bene Zsuzsanna fogszakorvos

Szakértelem

Empátia

Garancia fogászati kezelésekre

Garanciák:

Tömés:1 év
Rögzített pótlások: 1 év
(fém korona, fémkerámia,arany kerámia leplezéssel,cirkónium vázas korona,inlayék)
Kivehető fogpótlások:1 év

Milyen esetben érvényes a garancia?

– Évenkénti fogászati szűrésen való részvétel.
– Az orvos által javasolt szájhigiénai előírások betartása.
– A fogmű rendszeres és rendeltetésszerű használatakor.
– Az átadott fogmű(korona, fogsor stb.) technikai elkészítése során felmerülő hibák esetén.

Garancia korlátozása/kizárása:

– Ha rögzített fogművek ( inlay, onlay,korona,híd) előkészítése során diagnózis, fogorvosi vizsgálat, rtg felvételek stb. alapján előre nem láthatóan a fog vagy a fog gyökércsatornája megsérül, megnyílik nem tudunk felelősséget vállalni a gyökérkezelés szükségességéért, viszont mindent elkövetünk a végleges, helyes kezelés érdekében.
– Nem megfelelő szájhigiénia. – Kivehető fogpótlások ( részleges vagy teljes fogsorok) nem megfelelő használata, tisztítása.Nem a fogsor viselése közben létrejövő mechanikai sérülés (leejtés).
– Gyökérkezelésre( a gyökérkezelés magas rizikófaktorú, az anatómiai eltérések, egyedi variációk nagy száma mellett a leggondosabb fogorvosi beavatkozás mellett sem adható garancia).
– A szájnyálkahártya, fogíny és az állcsontok természetes sorvadása esetén, valamint olyan betegségek esetén, amelyek negatív hatással vannak a fogazat és a szájüreg állapotára( diabétesz, epilepszia, oszteoporózis , rtg-sugár- vagy kemoterápia).
– A páciens testsúlyában rövid idő alatt bekövetkező nagy mértékű változás(hízás, fogyás).
– Dohányzás.

Bármely felmerülő panaszt a páciens köteles a körülményekhez képest legkorábban jelezni, mert a késedelemből keletkező kárért nem tudunk felelősséget vállalni.